Over ons

Ons team bestaat momenteel uit drie (assistent-)makelaars en tezamen met partners uit de financiele branche zijn wij in staat u volledig van dienst te zijn. Als spil van ons kantoor, coördineert Soraya Smith de binnendienst. Als geboren en getogen Hoofddorpse voelt zij zich hier als een vis in het water.

Soraya werkt hier sinds 2016 en als office manager is zij verantwoordelijk voor de gehele dagelijkse gang van zaken. Als eerste aanspreekpunt beantwoordt zij graag uw vragen en plant zij in overleg met u de afspraken in voor adviesgesprekken en bezichtigingen. De studie tot NVM Makelaar volgt zij naast haar dagelijkse werkzaamheden.

Mijn naam is Mark Staats, (register)makelaar van Floriande Makelaars. Na een studie aan de HEAO; Management, Economie en Recht met afstudeerrichting makelaardij, rolde ik tijdens mijn stage al het vak in. In 2000 ben ik afgestudeerd en heb mijn certificaten behaald om NVM makelaar te worden. Dit deed ik tijdens mijn werk als makelaar bij verschillende kantoren, onder andere in Amsterdam en Haarlem. Nadat ik certificaatsgewijs gediplomeerd makelaar was geworden, ben ik in 2003 weer teruggekeerd in Amsterdam alwaar ik mij opmaakte voor de vaktest. Mijns inziens komt het daarbij veelal aan op ervaring en die kon ik volop opdoen. Nadat ik voor mijn vaktest was geslaagd en lid kon worden van de NVM wilde ik graag een eigen kantoor; het makelaarsvak is meer dan alleen werk!
Eind 2007 had ik het gevoel er ‘klaar’ voor te zijn en aangezien ik zelf woonachtig ben in Haarlemmermeer, was de keuze voor een locatie snel gemaakt: midden in winkelcentrum Floriande om vandaar uit de regio Haarlemmermeer van diensten te kunnen voorzien.
Het is een gebied waarin heel veel is gebeurd, maar ook nog heel veel staat te gebeuren; er staat nog woningbouw gepland en de omlegging van de A9 is een feit. Die hectiek spreekt me aan en haalt extra creatieviteit in me naar boven. 
Kernwaarden van het kantoor zijn: ‘recht-door-zee’, persoonlijk, betrouwbaar, creatief én transparant.
“Juist in deze ‘snelle’ digitale samenleving is naar mijn mening veel vraag naar een zeer persoonlijke benadering.
Zeker een stap als het verkopen van je huis of het aankopen van een nieuw huis moet weloverwogen gebeuren; de persoonlijke benadering is daarbij van het grootste belang”.

Graag maken wij kennis met u; kom eens langs om u te laten voorlichten over onze diensten!