Aankoop

Dit is HET MOMENT  om juist NU een woning te kopen!

·         (Zeer) gunstige hypotheekrente
·         Meer aanbod, dus meer kans op een DROOMHUIS
·         Prijzen zijn realistischer
·         Betere onderhandelingspositie
·         Een koopwoning is op termijn vrijwel altijd een goede investering
·         Met een NVM-aankoopmakelaar koop je nooit een kat in de zak

Bel daarom NU voor een afspraak (023-5571999) om één of meerdere woningen uit ons aanbod te komen bekijken!! (ook op zaterdag mogelijk!)

Onderzoek heeft uitgewezen dat bij een aankoop waarbij een aankopend makelaar is ingeschakeld, een scherpere prijs wordt betaald en er dus meer geld wordt verdiend of bespaard, dan wanneer de koper zelf de onderhandeling voert.

Lees meer >>

Rekent u mee? Bijvoorbeeld: 3% over een koopsom van € 200.000,- is € 6.000,-!
Aangezien ONS aankooptarief NOOIT meer bedraagt dan 2% heeft u dus een enorm financieel voordeel, waarbij u ook nog gedurende het volledige aankooptraject en eventueel het daaraan voorafgaande zoektraject, wordt begeleid door een deskundige makelaar!

Kies dus voor aankoop via Floriande Makelaars; samen gaan we op zoek gaat naar uw droomhuis! Als de woning gevonden is, begeleiden wij u in het gehele traject tot en met de sleuteloverdracht.

Tijdens het volledige aankooptraject kunt u van ons het volgende verwachten:

 • U wordt uitgenodigd op ons kantoor voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven wat voor soort woning u zoekt, in welke omgeving u wilt wonen, kortom wat uw woonwensen zijn.
 • Wij gaan actief op zoek naar uw huis. Dit doen wij door het actuele aanbod dagelijks te vergelijken met uw woonwensen.
 • Iedere dag, zodra er een woning voldoet aan uw zoekopdracht, krijgt u van ons een e-mail met de kenmerken, zodat u kunt beslissen of u het huis wilt bezichtigen.
 • Wij maken in overleg met u een afspraak om de woning te bekijken.
 • De woning wordt bezichtigd. Ook hierbij wordt u bijgestaan door een makelaar van ons kantoor. Terwijl u kijkt of alle meubels passen en de buurt geschikt is, kijken wij naar technische en juridische zaken en bepalen wij de waarde van de woning. U wilt toch immers niet teveel betalen voor de woning?!
 • Als de woning aan uw woonwensen voldoet, kan de onderhandeling starten. Wederom kunt u weer rekenen op deskundig advies van ons kantoor. Vaak zien wij dat kopers emotioneel betrokken raken bij hun toekomstige woning. Dan is het goed om te weten dat wij voldoende afstand nemen en rationeel de onderhandelingen voeren.
 • Nadat de woning aangekocht is, assisteren wij u ook bij de verdere afronding. Wij bespreken met u de koopakte zodat u weet wat u tekent. Ook verzorgen wij een eindinspectie. Vóór de overdracht bij de notaris kijken wij nog eenmaal met u in de woning om zeker te zijn dat de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken.
 • Voordat u tekent, ontvangt u van de notaris een concept van de 'akte van levering' en nota van afrekening. Ook deze nemen wij met u door. U weet nu zeker dat u krijgt wat u gekocht heeft, tegen de afgesproken prijs en tarieven.
 • U tekent bij de notaris en wordt eigenaar van uw droomhuis.
 • Mocht u na de overdracht toch nog op een probleem stuiten in de woning, dan kunt u ons altijd bellen. Ook nadat de aankoopbegeleiding is afgerond kunt u te allen tijde rekenen op onze assistentie!

  Uiteraard is het ook mogelijk om delen van bovenstaande diensten te leveren, wij bieden u hiervoor een passend tarief.